Sanitetski prevoz pacijenata

Sanitetski prevoz pacijanata znači da ćete posebno opremljenim vozilom biti prebačeni do željene destinacije, a to je najčešće određena medicinska ustanova gde će se raditi dijagnostika, lečenje, operacija ili druga intervencija.

Naša vozila su opremljena moderno i savremeno, sa svom opremom, a sa pacijentom je uvek adekvatno medicinsko osoblje.

-Sanitetski prevoz pacijenata obavljamo po sistemu iz kreveta u krevet
-Transport pacijenata u zemlji i inostranstvu
-Stručno osoblje
-Moderna sanitetska vozila i oprema
-Realizacija u najkraćem roku

Šta podrazumeva naš sanitetski prevoz bolesnika?

Prevoz pacijenata – Prilagođavamo se vašem problemu i sam proces rada provodimo individualno u skladu sa vašim potrebama. Pri tome je u prvom planu dobrobit pacijenta.

Prilikom uvida u zdravstveno stanje pacijenta obezbeđujemo adekvatnu medicinsku pratnju, udoban i prijatan prevoz u svakom trenutku. Po dogovoru čekamo završetak pregleda i vraćanje pacijenta na adresu.

Ukoliko niste u mogućnosti da budete uz pacijenta kao pratnja ili ste sprečeni da dođete na mesto ili ustanovu gde se pacijent nalazi, kompletan transport i zbrinjavanje pacijenta naša ekipa obaviće sama sigurno i bezbedno.

prevoz 01

U zavisnosti od prirode bolesti pacijenta ili na zahtev, obezbeđujemo medicinsku pratnju pacijenta sa lekarom opšte prakse ili doktorom određene specijalnosti.

Ukoliko nije neophodno prisustvo doktora, u pratnji pacijenta obezbeđujemo medicinske tehničare.

Po dogovoru čekamo završetak pregleda i vraćanje pacijenta na adresu.

Zakažite medicinski transport, ostalo prepustite našem stručnom timu.

Lekarska ordinacija Safe-Medical osnovana je kao ustanova koja se primarno bavi opštom medicinom i unapredjenjem zdravlja. U prijatnoj atmosveri naše ordinacije možete obaviti pregled lekara opšte prakse. Takodje uz opšti pregled lekara, možemo obezbediti konsultativne preglede specijalista svih oblasti medicine.